Η Webnode είναι ένα online σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που αναπτύχθηκε από τη Westcom, s.r.o, μία εταιρεία που εδρεύει στο Μπρνο της Τσεχίας. Μπορεί να συγκριθεί με άλλα online συστήματα δημιουργίας ιστοσελίδων όπως το Weebly ή το Joomla!.

Προσφέροντας πληθώρα εργαλείων σχεδιασμού, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τεχνικές "σύρε κι άσε" (drag-and-drop) για την προσθήκη στοιχείων όπως blogs, forums, βιβλιοθήκες φωτογραφιών και αρχείων multimedia, κουτιά feedback, κ.ο.κ. 


Η Webnode είναι ένα online drag-and-drop σύστημα δημιουργίας 3 διαφορετικών τύπων ιστοσελίδων: Προσωπικές Ιστοσελίδες, Επιχειρηματικές Ιστοσελίδες καθώς και σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου .

Το σύστημα μπορεί να τρέξει στους περισσότερους φυλλομετρητές του Internet όπως οι Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari καιNetscape .

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της Webnode είναι η δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας ιστοσελίδων μέσω οποιουδήποτε smartphone με σύνδεση στο Internet.
 
Scroll to Top